Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

λεφτά από referral
Όταν εγγραφείτε σε κάποιο PTC Site θα δείτε σε κάποιο σημείο του λογαριασμού σας τον όρο referral. Ως referral θα ονομάζουμε γενικά οποιονδήποτε εγγεγραμμένο χρήστη του PTC ο οποίος όταν βλέπει διαφημιστικά κερδίζουμε και εμείς! Τώρα λοιπόν γίνεται πιο προφανής ο λόγος για τον οποίο μπορούμε να κερδίζουμε εκατοντάδες ευρώ κάθε μήνα!
Οι referrals χωρίζονται σε κυρίως σε 2 κατηγορίες
Όταν γίνετε μέλη σε κάποιο PTC website θα βρείτε στις πληροφορίες του λογαριασμού σας ένα link μέσω του οποίου μπορεί κάποιος φίλος σας να γίνει μέλος. Αν το στείλετε σε κάποιον φίλο σας και αυτός γίνει μέλος τότε αυτομάτως θα γίνει και direct referral σας και εφόρου ζωής θα κερδίζετε λεφτά! Πρέπει να γνωρίζετε όμως ότι ο μέγιστος επιτρεπτός αριθμός direct referrals είναι αρκετά μικρός στα περισσότερα PTCs.
Rented referral  (“rented”=”νοικιασμένος”)
Τα περισσότερα PTC site σας δίνουν τη δυνατότητα να “νοικιάζεται” για κάποιο χρονικό διάστημα έναν referral και να κερδίζετε χρήματα όποτε κλικάρει και αυτός!  Δώστε προσοχή όταν νοικιάζεται referrals. Ανά διαστήματα πρέπει να βλέπετε ποιοι δεν βλέπουν συχνά διαφημιστικά και να τους διαγράφετε ή να τους αντικαθιστάτε με νέους referrals.

Πάτησε εδώ για να δεις τις καλύτερες στρατηγικές NeoBux και πως να βγάλεις λεφτά από το ίντερνετ

0 Σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλες οι απορίες πλέον θα λύνονται μόνο μέσα στο φόρουμ το οποίο μπορείτε να βρείτε εδώ http://forum.click4money.gr/
Ο λόγος είναι για να μαζεύεται όλο το υλικό εκεί και να μην απαντάμε συνέχεια στα ίδια ερωτήματα

 
Top