Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *


λεφτά στο λεπτό Δυσκολεύεστε να βάλετε διαφημίσεις με την google adsense γιατί έχουν αυστηρή πολιτική ή δεν σας εγκρίνει ή σας έχει διαγράψει ή για κάποιο άλλο λόγο

Σήμερα θα σας πω μια εναλλακτική λύση για μια ελληνική υπηρεσία pay per click, πληρωνόμαστε δηλαδή για κάθε κλικ που κάνει κάποιος στις διαφημίσεις που έχουμε στο site μας. Σχεδόν όλοι μας θέλουμε να έχουμε στο site μας διαφημίσεις που μας δίνουν χρήματα ανά κλικ, δύσκολα βρίσκεις ιστοσελίδα που να μην έχει έστω και μια pay per click διαφημίσει σε συνδυασμό με άλλες affiliate, η όποιες δήποτε άλλες διαφημίσεις.

Η ιστοσελίδα που μας δίνει την δυνατότητα για να βγάλουμε λεφτουδάκια με αυτό το τρόπο και ακολουθεί την ίδια πολιτική με την google adsense, διακινώντας με τον ίδιο τρόπο διαφημίσεις είναι η ad24.gr.

Επίσης η ad24 έχει ως πλεονέκτημα να μπορούμε να τοποθετήσουμε εμείς όπου  θέλουμε τις διαφημίσεις μας, με αποτέλεσμα αν επιλέξουμε τα σωστά σημεία που θα τοποθετηθούν οι διαφημίσεις να έχουμε μεγαλύτερο κέρδος, και συνεπώς περισσότερα λεφτά από αυτές. Με την adsense δεν έχουμε αυτή την δυνατότητα και μπαίνουν αυτόματα η διαφημίσεις και σε συγκεκριμένα σημεία.

Το περιεχόμενο το διαφημίσεων είναι της ad24 και πολύ πιθανόν να είναι άσχετο με την θεματολογία του δικού μας website.
Η διαδικασία εγγραφής και έγκρισης είναι πολύ πιο απλή  και γρήγορη σε σχέση με την adsense.
Επίσης μπορούμε να έχουμε ταυτόχρονα διαφημίσεις και από adsense, clickbanner, η όποιο δήποτε άλλο τύπο διαφημίσεων θέλουμε.

Όλα τα πάνω είναι για τους publisher, μπορείτε επίσης να είστε στο site και σαν advertiser (διαφημιζόμενοι), όσοι θέλετε να διαφημιστείτε έχετε ένα βασικό πλεονέκτημα στο ότι θα χρεώνεστε μόνο για τα κλικ που κάνουν στις διαφήμισης σας και όχι για τις εμφανίσεις των διαφημίσεών σας.

Κάντε εγγραφή εδώ και ξεκινήστε 

λεφτά στο λεπτό

5 Σχόλια:

  1. Αυτο το εχει δοκιμασει κανεις? http://adf.ly/?id=817751 Εχω διαβασει τα καλυτερα στο google.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Υποτίθεται και καλά αμα βγάζεις πολλά λεφτά πρέπει να τα δηλώσεις στην εφορία. Δεν είναι υποχρεωτικό να δηλώσει όμως το αφμ αν θυμάμαι καλά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Το κουπόνι λογικά κάποια προσφορά θα είναι, πρέπει να σου λέει τι κερδίζετε χρησιμοποιώντας το κουπόνι κανονικά

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Όλες οι απορίες πλέον θα λύνονται μόνο μέσα στο φόρουμ το οποίο μπορείτε να βρείτε εδώ http://forum.click4money.gr/
Ο λόγος είναι για να μαζεύεται όλο το υλικό εκεί και να μην απαντάμε συνέχεια στα ίδια ερωτήματα

 
Top