Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

για αρχάριους
Καλησπέρα σε όλους, από σήμερα είπα να ξεκινήσω να σας δείχνω μερικά πραγματάκια στο adobe flash. Το adobe flash professional cs5 είναι ένα πρόγραμμα που παρέχει στους χρήστες ένα πλήρες περιβάλλον όπου μπορούν να δημιουργήσουν ψηφιακό υλικό για την κατασκευή διαδραστικών εφαρμογών και ιστοσελίδων αποτελούμενες από κινούμενα γραφικά, ήχο, βίντεο και κείμενα.

Στο πρώτο βίντεο που θα δείτε πιο κάτω δείχνω τα τελείως βασικά που πρέπει να ξέρεις κάποιος αρχάριους. Στα επόμενα θα δείξουμε πως θα φτιάξουμε ένα αναλογικό ρολόι και διάφορα άλλα ωραία πραγματάκια.

Πιο συγκεκριμένα στο πρώτο βίντεο θα δούμε, α) πως μπορούμε να δημιουργήσουμε το πρώτο μας αρχείο, β) τις διάφορες περιοχές που εμφανίζονται και μερικά εργαλεία, γ) τα επίπεδα (layer) και πως μπορούμε να δημιουργήσουμε ή να διαγράψουμε επίπεδα και να σχεδιάσουμε κάτι σε αυτά. Για να καταλάβετε καλύτερα αυτά που γράφω δείτε το βίντεο:

2 Σχόλια:

  1. Καλημέρα Παναγιώτη!
    Πότε θα ανεβάσεις το βίντεο με την δημιουργία website ,χρησιμοποιώντας το Flash;
    Θα είναι ένα βίντεο με όλα τα κομμάτια, δηλαδή ένα ολοκληρωμένο βίντεο που θα έχει τα πάντα που μπορείς να φτιάξεις σε ένα website ή μόνο μερικά απο αυτά, δηλαδή τα βασικά;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καλημέρα, θα είναι μια σειρά από βίντεο όπου θα τα δείξω όλα τα βήματα που χρειάζονται για να γίνει και στο τέλος θα δείξω και πως να το ανεβάσουμε να το βλέπει ο κόσμος!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Όλες οι απορίες πλέον θα λύνονται μόνο μέσα στο φόρουμ το οποίο μπορείτε να βρείτε εδώ http://forum.click4money.gr/
Ο λόγος είναι για να μαζεύεται όλο το υλικό εκεί και να μην απαντάμε συνέχεια στα ίδια ερωτήματα

 
Top