Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Στο προτελευταίο βίντεο για την κατασκευή του website μας στο adobe flash professional cs5 θα δούμε τον κώδικα php που θα χρειαστούμε για να τραβάμε τα δεδομένα από την φόρμα επικοινωνίας στο email μας.
Κάτω από το βίντεο θα δείτε και τον κώδικα
Κώδικας php:

Σημείωση: δημιουργήστε ένα απλό αρχείο κειμένου και επικολλήστε μέσα τον πιο κάτω κώδικα αφού δώσετε το δικό σας email, στην συνέχεια από το "File" πατάτε το "Save As..." για "File name" δώστε send.php και από κάτω στο "Save as type" επιλέξτε το "all files" και αποθηκεύστε.
<!--DOCTYPE html PUBLIC "-//W3C//DTD HTML 4.01 Transitional//EN" "http://www.w3.org/TR/html4/loose.dtd"--> <html> <head> <meta content="text/html; charset=utf-8" http-equiv="Content-Type"> <title>contact form php</title> </head> <body> <!--php $to='lefta4klik@gmail.com'; $subject='Μήνυμα από το Flash website'; $number=$_POST['math']; $name=$_POST['senderName']; $email=$_POST['senderEmail']; $comments=$_POST['senderMsg']; $message="Name: ".$name. "\r\n" . "Email: " .$email . "\r\n"."Comments: ".$comments; mail($to,$subject,$message); ?--> </body> </html>

0 Σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλες οι απορίες πλέον θα λύνονται μόνο μέσα στο φόρουμ το οποίο μπορείτε να βρείτε εδώ http://forum.click4money.gr/
Ο λόγος είναι για να μαζεύεται όλο το υλικό εκεί και να μην απαντάμε συνέχεια στα ίδια ερωτήματα

 
Top