Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Δωρεάν καταχώρηση αγγελίας - Rolos.gr
Παλαιότερα σας είχα προτείνει μια ιστοσελίδα για να αυξήσετε τους επισκέπτες σας χωρίς κανένα κόστος. Η ιστοσελίδα για όσους θυμούνται ήταν το www.rolos.gr όπου μπορούσατε να καταχωρήσετε και να προωθήσετε εντελώς δωρεάν τα blog και τις ιστοσελίδες σας. Πλέον το rolos.gr έχει αναβαθμιστεί έτσι ώστε να μπορείτε να καταχωρήσετε επιπλέον αγγελίες ή ακόμα και επιχειρήσεις με ένα ομορφότερο τρόπο παρουσίασης.

Καταχώρηση Αγγελίας

Όπως αναφέραμε πλέον θα είστε σε θέση να καταχωρήσετε εντελώς δωρεάν τις αγγελίες που θέλετε στο ρολος. Για παράδειγμα αν θέλετε να πουλήσετε κάτι μπορείτε να το καταχωρήσετε έτσι ώστε να βρεθεί πιθανός αγοραστής. Επίσης μπορείτε να καταχωρήσετε αγγελίες εργασίας ώστε να ζητήσετε ή να προσφέρετε μια εργασία.

Καταχώρηση επιχείρησης

Αν έχετε κάποια επιχείρηση και θέλετε να την προωθήσετε, το rolos.gr σας προσφέρει ένα όμορφο σχεδιασμό για να το κάνετε αυτό. Επίσης η κάθε επιχείρηση τοποθετείτε σε ένα γεωγραφικό χάρτη που επιδεικνύει την τοποθεσία της επιχείρησης ώστε να μπορεί ο πιθανός επισκέπτης να ξέρει που βρίσκετε.

Καταχώρηση ιστοσελίδας/blog

Όπως μπορούσατε και παλαιότερα, έτσι και τώρα μπορείτε να καταχωρήσετε τις ιστοσελίδες σας εντελώς δωρεάν για να αυξήσετε την επισκεψιμότητα του site/blog σας. Λόγω της αναβάθμισης όλες οι παλιές καταχωρήσεις έχουν διαγραφή για αυτό το λόγο πρέπει να ξανά καταχωρηθείτε.

 Για να έχετε την δυνατότητα να καταχωρήσετε τις αγγελίες σας, την ιστοσελίδα σας ή την επιχείρηση σας θα πρέπει να κάνετε μια απλή εγγραφή που θα σας στοιχίσει 1 λεπτό, την εγγραφή μπορείτε να κάνετε εδώ: rolos.gr/user/register
Όλες οι καταχωρήσεις σας στο ρολος θα εμφανίζονται στην σελίδα: http://www.rolos.gr/my-listing ώστε να έχετε την δυνατότητα να τις τροποποιείτε μετά την καταχώρηση, εφόσον κάνατε κάποιο λάθος.

1 Σχόλια:

Όλες οι απορίες πλέον θα λύνονται μόνο μέσα στο φόρουμ το οποίο μπορείτε να βρείτε εδώ http://forum.click4money.gr/
Ο λόγος είναι για να μαζεύεται όλο το υλικό εκεί και να μην απαντάμε συνέχεια στα ίδια ερωτήματα

 
Top